Ψάχνετε ακόμη ημερομηνίες;
Μηχανή αναζήτησης
Αν δεν έχετε οριστικοποιήσει ακόμη τις ημερομηνίες και το είδος της διαμονής σας στο ξενοδοχείο μας, η μηχανή αναζήτησης για τιμές και διαθεσιμότητα αποκρίνεται άμεσα σε κάθε ερώτημα σας χωρίς να χάνετε χρόνο για την κράτηση σας.
ΑΝΑΖΗΤΗΣΤΕ
Γνωρίζετε την περίοδο διαμονής;
Διαθέσιμα δωμάτια
Δεν βρίσκετε διαθέσιμες ημερομηνίες;
Ημερολόγιο διαθεσιμότητας
Το ημερολόγιο τιμών και διαθεσιμότητας σας επιτρέπει να εντοπίσετε εύκολα τις διαθέσιμες ημερομηνίες σε περιόδους υψηλής πληρότητας χωρίς να απαιτούνται αναζητήσεις.
ΕΝΤΟΠΙΣΤΕ
Ψάχνετε ειδικές προσφορές;
Απευθείας κρατήσεις
Γιατί να κάνετε απευθείας κράτηση:
Εγγύηση καλύτερης τιμής
Κερδίστε χρήματα
Αναβαθμίσεις και προνόμια
ΕΠΩΦΕΛΗΘΕΙΤΕ
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Τοποθεσία
Το ξενοδοχείο SAINT GERORGE βρίσκεται στο κέντρο της πόλης της Ασπροβάλτας, 100 μέτρα από μια τεράστια αμμουδερή παραλία, με καταγάλανα νερά και οργανωμένες πλαζ, δωρεάν χρήσης. Η Ασπροβάλτα είναι παρακείμενη του κεντρικού οδικού άξονα της Βόρειας Ελλάδας, της Εγνατίας Οδού και απέχει εξίσου, από τη Θεσσαλονίκη, τη Δράμα, την Καβάλα, τις Σέρρες και το Άγιο Όρος. Έτσι προσφέρεται για αποδράσεις στις πόλεις αυτές αλλά και στα επιμέρους αξιοθέατα που έχει η ευρύτερη περιοχή της καθεμιάς από αυτές (Αμφίπολη, Φιλίππους, φαράγγι Αγγίτη, σπήλαιο Αλιστράτης, Στάγειρα, Μονή Λυδίας, Χιονοδρομικό Φαλακρού, οινοποιεία, Ιαματικές Πηγές Νέας Απολλωνίας, Μοναστήρια Αγίου Όρους, παραλίες Χαλκιδικής κ.ά.) Ακολουθώντας τα βήματα του Αποστόλου των Εθνών, του Παύλου, από την Καβάλα στη Θεσσαλονίκη, η Εγνατία σταματά στην Ασπροβάλτα, κομβικό σημείο κάθε δραστηριότητας και κάθε εποχής, με πλούσια παράδοση στη φιλοξενία.
Τοποθεσία Αποστάσεις
Αμφίπολη 20 km
Αρχαία Στάγειρα 25 km
Σπήλαιο Αλιστράτης 30 km
Ιαματικά Λουτρά Νέας Απολλωνίας 30 km
Άγιο Όρος 70 km
Δράμα 70 km
Σέρρες 70 km
Θεσσαλονίκη 75 km
Φίλιπποι, Καβάλα 80 km
Φωτογραφίες